למה כדאי וחשוב לפנק את העובדים שלכם?

לפנק את העובדים הוא כבר מזמן לא רק מותרות – זו השקעה בהצלחת החברה והשגת המטרות שלך

כאשר עובדים מרגישים מוערכים ומחוברים, הם יותר מעורבים, בעלי מוטיבציה ונאמנים לארגון שלהם. כשאתם מפנקים את העובדים שלכם בחוויות אוכל טעימות, הרצאות וסדנאות מעשירות אתם מוכיחים להם שהם חשובים לכם, ויש מישהו שרואה אותם ודואג לתחושת האושר שלהם אשר נמצא בראש סדר העדיפויות שלכם.

מה שיוביל אותם להגברת הפרודוקטיביות, יצירתיות ותרבות עבודה חיובית.

בשירות הקייטרינג שלנו, אנו מבינים את החשיבות של חיזוק הקשר עם העובדים כדי להגביר את הפרודוקטיביות והנאמנות. ולכן התאמנו עבורכם מגשים מגוונים אשר מתאימים לאירועים שונים, כמו הרמת כוסית, יום גיבוש, הפי האוור, ישיבת צוות ועוד.

אחת הדרכים העוצמתיות להשיג זאת היא באמצעות הפעולה הפשוטה של ​​אכילה משותפת.

כשאוכלים כולם באותו זמן זה מטפח תחושת "ביחד" בתוך צוות או קהילה. זה שובר מחסומים, מעודד תקשורת פתוחה ובונה אחווה בין עמיתים. ויוצר מרחב לחיבור והבנה אמיתיים.

אז למה שלא תפנקו את הצוות שלכם בחוויית ארוחה משותפת שמעבר לאוכל בלבד? השקיעו בטיפוח מערכות יחסים, בניית אמון וטיפוח תחושת שייכות באמצעות הפעולה הפשוטה של ​​ארוחה משותפת. פנקו את העובדים שלכם היום, וראו את הצוות שלכם משגשג מחר.

קיבלנו

רק מסיימים להוציא עוד מגש אירוח ללקוח מרוצה ומתקשרים :)

הירשמו לעדכונים שוטפים
וקבלו מגש בשווי 150 ₪ במתנה!
בקניה מעל 1,800 ₪